Main Content

Vackra stränder?

Nånting som många av mina vänner där hemma i Borås har frågat mig är om dom har några vackra sandstränder på Malta?

Det finns i princip 1 sandstrand på Malta och ytterligare 1 på Gozo. Det finns några till men jag skulle inte besöka dom stränder eftersom dom är antingen väldigt små eller väldigt fula. Vad man har här på Malta är istället klippstränder. Du ligger alltså och solar och badar ifrån klippor.

Frågar du mig så föredrar jag klippor över sandstränder då det är så smidigt när det kommer till att lämna stranden. Du behöver inte bry dig om att stå och stampa bort alla sandkorn mellan tårna innan du tar på dig strumpor och skor.

Så där har ni svaret det finns i princip inte några sandstränder här men väldigt vackra klippstränder!

När kommer ni på besök för att prova dessa fantastiska klippstränder?