Main Content

Saknar jag Sverige?

Hej på er alla,

Jag hoppas ni alla har det bra där hemma i Borås och jag vill att ni skall veta att jag tänker på er väldigt mycket. Jag önskar att ni alla kunde komma hit och besöka mig på samma gång!

En fråga som jag har fått flera gånger nu är om jag inte saknar Sverige? Mitt svar är ett gediget nej.

Kanske är jag fortfarande i min “smekmånadsfas” när det kommer till min vistelse på Malta. Saker och ting fungerar absolut annorlunda här på Malta i jämförelse med hur det gör hemma i Borås men finns ingenting som jag har blivit ledsen eller arg över.

Skall jag vara helt ärlig så mår jag både fysiskt och psykiskt bättre här nere på Malta då klimatet tillåter mig att enkelt sporta utomhus och mår bra kroppen bra så mår huvudet bra. Jag har även turen att ha ett jobb som jag finner vara både utvecklande och stimulerande.

Visst saknar jag kokosbollar och vänner men annars finns det ingenting som får mig att tänka på Borås eller annan stad i Sverige för den delen.